Хелсинг ќе добие филмска адаптација од страна на Амазон

Познатата акциона-хорор манга, Хелсинг, ќе добие сопствена филмска адаптација. Франшизата веќе доби сопствен аниме мини-серијал од страна на Satelight и Madhouse кој има легендарен статус

Терминатор е најновата франшиза која ќе добие анимирана адаптација

Терминатор аниме серија е во плановите на Нетфликс, пишува Варајети. Нема многу детали поврзани со анимираната адаптација бидејќи е во првите фази на изработка. Варајети