НЕТФЛИКС ГИ СПОДЕЛИ ПРВИТЕ ФОТОГРАФИИ ОД НОВАТА „ГОСПОДАРИ НА УНИВЕРЗУМОТ“ СЕРИЈА

Нетфликс во соработка со Мател Телевизија малку ја задоволија сласта на носталгичарите со новите фотографии од серијата „Господари на Универзумот“, која со нетрпение се очекува