ЕУ СО ПОДДРШКА ЗА АКТИВНИОТ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ

Раководителот на Секторот за економски прашања, зајакнување на институциите и прекугранична соработка на Делегацијата на ЕУ во РМ, Фредерик Јанмат денеска ја посети Општина Аеродром.