НАВИСТИНА ПОСТОИ! – ELDEN RING ЈА ДОБИ СВОЈАТА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА

На синоќешната прилично досадна презентација на Summer Game Fest, беше откриена една од најочекуваните игри на сите времиња. „Elden Ring“ во изработка на FromSoftware е

РИК И МОРТИ СЕ НАЈНОВИТЕ ПОП-КУЛТУРА ИКОНИ КОИ ПРИСТИГААТ ВО FORTNITE

Имајќи предвид огромната популарност на Fortnite во светот, не само од аспект на видеоигри, туку и секојдневен живот, ваква колаборација беше неизбежна. Двата најпопуларни света

1 2 3 5