ПРОГРАМЕР ГО ПРЕТВОРИ „ТЕНЕТ“ ВО ФИЛМ ОД ПЕТ КАСЕТИ ЗА ГЕЈМБОЈ (ВИДЕО)

Посветеноста на својата уметност некои знаат да ја претворат на ново ниво. Најновиот филм на Кристофер Нолан, „Тенет“, сега е достапен во пет касети за

Погледнете го првиот патика-компјутер опремен со RTX 3080

Компанијата NZXT е произведувач на хардвер кои дизајнираат разни куќишта, компоненти и додатоци за компјутери. Овој пат тие го претставија нивниот најнов изум насловен „RTFKT“,