НЕВИДЕНИ СЦЕНИ: СУДИЈАТА ВО СЕВИЉА СВИРНА КРАЈ, ПА ГИ ВРАТИ ИГРАЧИТЕ ДА ДОИГРААТ ЕДНА МИНУТА! (ВИДЕО)

Фудбалерите на Севиља победија во дуелот против Гранада во Примера, остана на четвртата позиција и одржаа чекор со водечките екипи во Шпанија. Сепак, овој натпревар