ДЕЛЕГАЦИЈА ОД КАБИНЕТОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ НА ГРОБОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Делегација од Кабинетот на Претседателот на Република Македонија, предводена од генералниот секретар, Миле Бошњаковски, денеска положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата „Свети