Се распадна дуото „Дафт Панк“

Дуото од Париз, Дафт Панк, одговорно за некои од најпопуларните денс и поп-песни што некогаш биле направени, официјално се распадна.
Веста беше објавена со осумминутно видео наречено „Епилог“.