ДЕЛЕГАЦИЈА ОД КАБИНЕТОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ НА ГРОБОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Делегација од Кабинетот на Претседателот на Република Македонија, предводена од генералниот секретар, Миле Бошњаковски, денеска положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата „Свети

ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА РОМАНИЈА ВО ПОСЕТА НА МАКЕДОНИЈА

Делегација на Вооружените сили на Романија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-потполковник Даниел Петреску, денеска е во посета на Р Македонија.   Генералот Петреску ќе