ЕЛОН МАСК: НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ УМРЕМЕ НА ПАТ КОН МАРС

Во својата последна изјава, Елон Маск даде свое предвидување како би изгледало неговото патување на Марс, а некои од предвидувањата се прилично негативни. „Можеби ќе

Ракетата на SpaceX експлодираше при обид за слетување (ВИДЕО)

Последниот прототип на ракетата Старшип од следната генерација на Спејс Икс експлодираше откако се обиде да слета, по пробниот лет во фазата на развој. Претходно