ВИДЕО: ХАВЕРБОРД КОЈ МОЖЕ ДА ПОДИГНЕ 226 КГ ЛЕТА НИЗ ЛОС АНЏЕЛЕС

Хантер Ковалд го претстави неговиот целосно изработен хаверборд кој изгледа како нешто од научно-фантастичен филм. Хавербордот е целосно составен од индустриски компоненти, а објави и

1 2 3 32