ЧЕТИРИ ПРИЧИНИ ЗОШТО ЕНЕРГЕТСКИТЕ ПИЈАЛАЦИ СЕ ЛОШИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ

Енергетските пијалоци имаат за цел да ја подобрат концентрацијата и да ви помогнат да се фокусирате, но состојките во овие пијалоци можат да предизвикаат негативни

ФРАНЦУСКИ ЕКСПЕРТ-НЕМА КОЛИЧИНА НА АЛКОХОЛ ШТО НЕ Е ОПАСНА ПО ЗДРАВЈЕТО!

Нема количина алкохол што не е опасна за здравјето, се вели во извештајот на Францускиот институт за здравствени и медицински истражувања (Inserm). „Секоја количина, дури

ОД СЕГА ЌЕ МОЖЕ ДА ДОЗНАЕМЕ ДАЛИ ВО ИДНИНА МОЖЕ ДА ЗАБОЛИМЕ ОД ДЕПРЕСИЈА

Како и многу нарушувања на менталното здравје, депресијата е генетски сложена и се карактеризира со комбинација на многу различни варијанти, велат истражувачите. Масовна студија поврзана

1 2 3 6