КЕЈТЛИН ЏЕНЕР ПЛАНИРА ДА БИДЕ ГУВЕРНЕРКА

Поранешната олимпијка и ѕвезда на реалити телевизија, Кејтлин Џенер размислува за кандидатура како гувернерка на Калифорнија. Таа веќе започнала да собира политички советници со цел