МОМЕНТАЛНО ВО СВЕТОТ ИМА 150 МИЛИОНИ АКТИВНИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19

Универзитетот Хопкинс објави дека според нивните проценки, во моментот во светот има 150 милиони случаи на КОВИД-19 ширум светот. Според универзитетот, само во средата на

СОПСТВЕНИКОТ МОЖЕ ДА ЈА ЗАРАЗИ СВОЈАТА МАЧКА СО КОВИД-19

Една нова студија ја потврди трансмисијата на коронавирусот помеѓу луѓето и нивните мачки. Оваа студија обезбедува најсилни клинички докази до денес за пренесување на вирусот

ССМ: КОВИД-19 ДА СЕ ПРИЗНАЕ КАКО ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАБОЛУВАЊЕ ЗА СИТЕ ВРАБОТЕНИ

На Светскиот ден за безбедност и здравје при работа, Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) побара Ковид-19 да се признае како професионално заболување за сите

1 2 3 57