ПОТЕГОТ НА РОНАЛДО ЈА СИМНА ВРЕДНОСТА НА КОКА-КОЛА ЗА ЧЕТИРИ МИЛИЈАРДИ ЕВРА!

Моќта и влијателноста на фудбалерите се покажа по само еден потег на Кристијано Роналдо на прес-конференцијата пред првиот натпревар на Португалија на Европското првенство. Капитенот

Кока-Кола со инструкции кон вработените како да бидат „помалку бели“

Кока-кола наиде на остри критики откако промовираа онлајн семинар за тренирање на вработени, посочувајќи дека тие треба да бидат „помалку бели“ со цел да се

Кока-Кола преминува на шишиња од рециклирана пластика

Кока-Кола воведува 100% рециклирани пластични шишиња во САД – голема промена во нејзината стратегија за одржливост. Компанијата одговорна за поголемо загадување од пластика од која

Кока-Кола против Кока-Кола Зеро, што треба да знаете? (ВИДЕО)

Кока-Кола Зеро, која неодамна беше ребрендирана како Кока-Кола Нула Шеќер, се продава како поздрава верзија на оригиналниот пијалок засладен со шеќер, Кока-Кола Класик. Содржи нула