КОШАРКАРИТЕ ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОБИДАТ ДА СТИГНАТ ДО КВАЛИФИКАЦИИ ЗА СП

Светската кошаркарска федерација, ФИБА, ѝ ја даде можноста на Македонија да го организира претстојниот турнир од групата Ф од претквалификациите за СП. Македонската кошаркарска федеразија

1 2 3 10