Ферстапен е победник на последната трка од оваа Ф1 сезона

За последната трка во оваа импровизирана Ф1 сезона, пилотите од „најбрзиот циркус“ настапуваа во Абу Даби Лицата на подиумот беа истите од квалификациите, Макс Ферстапен