ДОНЧИЌ ЗАРАБОТУВА 200 МИЛИОНИ ДОЛАРИ, А КОРИСТИ НОКИЈА СТАРА 15 ГОДИНИ

По елиминацијата во НБА лигата, Лука Дончиќ и се стави на располагање на словенечката кошаркарска репрезентација и ги започна подготовките за Олимписките игри, со што