МАРАЈА КЕРИ НА КОМИЧЕН НАЧИН ЈА ДОКУМЕНТИРАШЕ СВОЈАТА ВАКЦИНАЦИЈА (ВИДЕО)

За да влеат надеж и храброст во фановите ширум светот, честопати популарни холивудски и музички ѕвезди се вакцинираат јавно пред камерите и упатуваат утешни пораки

6 СЛАВНИ ЛИЧНОСТИ КОИ СЕ БОРАТ СО БИПОЛАРНОТО НАРУШУВАЊЕ

Биполарноста е ментално нарушување најчесто карактеризирано со нагли промени на расположението. Луѓето кои страдаат од биполарно нарушување имаат периоди кога се чувствуваат пресреќно и полни