Доли Партон: Не е соодветно да ме ставаат на пиедестал во моментов

Американската пејачка, Доли Партон, е контра предлог-законот на пратениците од Тенеси кои сакаат да се подигне нејзина статуа во Нешвил. Таа смета дека со оглед

1 2 3 10