ПЕНТАГОН ГО ОСТАВА НА ЦЕДИЛО СВЕТОТ: НЕ ПЛАНИРА ДА ГИ УРИВА ОСТАТОЦИТЕ ОД КИНЕСКАТА РАКЕТА

Американската војска објави дека нема никаква намера да ги урива остатоците од огромната кинеска ракета кои се очекува да паднат на Земјата за време на

ДЕТЕКТИРАНИ ПРИРОДНИ РАДИОСИГНАЛИ НА ВЕНЕРА

За жал не станува збор за никаков вид на вонземјани, туку показател на влијанието на Сончевата активност врз јоносферата на Венера. Леталото „Паркер“ на американската

„EBAY“ СЕ МОДЕРНИЗИРА: МОЖЕ ДА СЕ КУПУВА СО КРИПТОВАЛУТИ

Американската платформа за интернет трговија eBay нуди можност за плаќање со криптовалути во иднината, објавија од компанијата. Извршниот директор на платформата, Џејми Ијаноне во интервју

1 2 3 13