Јокиќ скршен: „Балашевиќ ми помогна да „измамам“девојка, не му се заблагодарив“

Никола Јокиќ одигра добра, разноврсна игра во победата на неговиот Денвер против Кливленд вчера на неговиот роденден, но веста за смртта на кантавторот Ѓорѓе Балашевиќ