КАРПОШ-РАМНОПРАВНА И ЗА ЖЕНИТЕ И ЗА МАЖИТЕ

Општина Карпош активно се вклучи во проектот „Промовирање на родово-одговорни политики и буџети: кон транспарентно, инклузивно и отчетно управување во Република Македонија“. Тоа значи подготовка

КАРПОШ ЌЕ ГИ ОБЈАВУВА НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИТЕ ПРАШАЊА ОД ГРАЃАНИТЕ

Најчесто поставуваните прашања кои граѓаните на општина Карпош ги адресираат до локалната самоуправа, од денеска се достапни на општинскиот веб сајт, www.karpos.gov.mk (во почетниот –

1 2 3 10