СЕ ГРАДИ НОВА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА НА УЛИЦА БЕЛГРАДСКА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и директорот на Јавното претпријатие Водовод и канализација, Душко Вескоски, денеска извршија увид во

ИЗМИНАТАТА СЕДМИЦА САНКЦИОНИРАНИ 117 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА НА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 117 непрописно паркирани возилакои го попречувале нормалното и безбедно

САНКЦИОНИРАНИ 169 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА НА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје санкционираа 169 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање

Започна реконструкцијата на кејот во Центар

Реконструкцијата на Кејот покрај Градскиот трговски центар официјално започна. Според планот, кејот на потегот од централниот плоштад до улицата Стив Наумов повторно ќе стане функционална

Во Центар бесплатен паркинг за новогодишните и божиќни празници

По повод претстојните новогодишни празници ЈП ПОЦ извести дека на 31.12.2020 година (четврток) отворените и затворените паркиралишта со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар

За една недела санкционирани 166 непрописно паркирани возила во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 166 непрописно паркирани возила кои го