ИЗМЕЃУ ЦРВЕНИ ЗНАМИЊА И ДУПНАТИ ГУМИ, ПЕРЕЗ ГО ОСВОИ АСФАЛТОТ ВО БАКУ

Овој викенд најбрзиот циркус замина за Баку, Азербејџан на втората улична трка од сезоната. По напнати квалификации исполнети со прекини и судари, Леклер втора трка