„РОЛС РОЈС“ ГО КОНСТРУИРА НАЈГОЛЕМИОТ АВИОНСКИ МОТОР ВО ИСТОРИЈАТА

Британскиот луксузен автомобилски бренд „Ролс Ројс“ информираше дека започнува со производство на најголемиот авионски мотор во светот, кој ќе има пречник од дури 3.5 метри.

Оставете трага зад вас со новата колекција на Ролс Ројс

Ролс Ројс ја претставија нивната нова колекција автомобили, „Neon Nights“ Успехот на претходната колекција „Pastel“, која излезе минатата година ќе гледаат да го повторат со