ПОЖАРНИКАРИ И СПЕЦИЈАЛЦИ СПРЕЧИЛЕ ДЕВОЈКА ДА СКОКНЕ ОД ЗГРАДА ВО КАРПОШ

Вчера во скопската населба Карпош противпожарната екипа и специјалната единица на МВР направија херојски акт, откако успеаја да спречат 35-годишна жена да посегне по својот живот.