200 САНКЦИОНИРАНИ ВОЗАЧИ ВО СКОПЈЕ, 50 ЗА ПРЕГОЛЕМА БРЗИНА

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (29.06.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени

САНКЦИОНИРАНИ 66 ВОЗАЧИ КОИ ВОЗЕЛЕ ПОД ДЕЈСТВО НА АЛКОХОЛ

Вчеравечер (23/24.06.2021) од 20.00 часот до 01.00 часот Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Македонија за санкционирање на возачи

247 САНКЦИОНИРАНИ ВОЗАЧИ ВО СКОПЈЕ, 106 ЗА БРЗО ВОЗЕЊЕ

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.06.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени

203 САНКЦИОНИРАНИ ВОЗАЧИ ВО СКОПЈЕ, 58 ЗА БРЗО ВОЗЕЊЕ

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (19.06.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени

232 САНКЦИОНИРАНИ ВОЗАЧИ ВО СКОПЈЕ, 86 ЗА БРЗО ВОЗЕЊЕ

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (18.06.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени

1 2 3 20