ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 77 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (29.04.2021 – 05.05.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 77 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно

ИЗМИНАТАТА СЕДМИЦА САНКЦИОНИРАНИ 117 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА НА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 117 непрописно паркирани возилакои го попречувале нормалното и безбедно

ОТСТРАНЕТИ 169 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (01.04 – 07.04.2021 година) со специјалните возила пајак се подигнати 169 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани

ЗА СЕДУМ ДЕНА САНКЦИОНИРАНИ СЕ 147 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 147 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 174 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (25.03 – 31.03.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 174 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно

ИЗМИНАТАТА СЕДМИЦА САНКЦИОНИРАНИ 162 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА НА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 162 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и

ВО ТЕКОТ НА ЕДНА НЕДЕЛА САНКЦИОНИРАНИ 191 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 191 непрописно паркирани возила кои го

Изминатата седмица санкционирани 158 непрописно паркирани возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 158 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и

Санкционирани 198 непрописно паркирани возила за седум дена во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје санкционираа 198 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање

Отстранети 215 непрописно паркирани возила од јавните површини

Во текот на изминатата недела (04.02 – 10.02.2021 година) со специјалните возила пајак се подигнати 215 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани