683 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие(18/19.11.2020 година)на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 683 прекршоци. Министерството

569 санкции за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие (10/11.11.2020 година) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 569 прекршоци. Министерството за