ПРВАТА СЕЗОНА ОД ГОСПОДАР НА ПРСТЕНИТЕ ГИ ЧИНИ АМАЗОН 465 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Една од најочекуваните серии ширум сите стриминг платформи е „Господар на Прстените“ во изработка од страна на Амазон. Цената за креирање на само првата сезона