Терминатор е најновата франшиза која ќе добие анимирана адаптација

Терминатор аниме серија е во плановите на Нетфликс, пишува Варајети. Нема многу детали поврзани со анимираната адаптација бидејќи е во првите фази на изработка. Варајети