СТРАТЕГИЈАТА НА РЕД БУЛ ГО СТАВИ ФЕРСТАПЕН НА ЛИСТАТА НА ПОБЕДНИЦИ НА ПОЛ РИКАР

„Најбрзиот циркус“ оваа недела се упати кон Франција на познатата „Пол Рикар“ повторно по пауза од една година. Оваа трка беше вистинска мајсторија која ги

ИЗМЕЃУ ЦРВЕНИ ЗНАМИЊА И ДУПНАТИ ГУМИ, ПЕРЕЗ ГО ОСВОИ АСФАЛТОТ ВО БАКУ

Овој викенд најбрзиот циркус замина за Баку, Азербејџан на втората улична трка од сезоната. По напнати квалификации исполнети со прекини и судари, Леклер втора трка