ИСЦРПЕНИ СКОРО ПОЛОВИНА ОД СРЕДСТВАТА ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТИ

За еден ден се исцрпени речиси половина од предвидените средства за субвенции за купување на велосипеди и електрични тротинети. Преку системот за електронско аплицирање, направени

ОПШТИНА АЕРОДРОМ ОРГАНИЗИРА КАМПАЊА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЕКОМАСКИ И ЕЛЕКТРИЧЕН ОТПАД

Во соработка со „Нула отпад” и Капитол мол, Општина Аеродром започна кампања за изработка на екомаски од електричен отпад „Е-капитолијада”. Во изборот за најдобра екомаска

1 2 3 9