Тајгер Вудс ќе се опоравува со години по страотната несреќа

Еден од најдобрите голф-играчи на сите времиња, Тајгер Вудс, се наоѓа во критична состојба во болница по вчерашната сообраќајна несреќа во Лос Анџелес. Вудс доживеал