ПОЛИЦАЕЦ ЗАГУБИЛ ПОЗИЦИЈА ОТКАКО ИСКОРИСТИЛ ХЕЛИКОПТЕР ЗА ЗАБАВА (ВИДЕО)

Акарапол Јико, главен детектив во Удон Тани провинцијата во Тајланд, одлучи да ѝ приготви специјално изненадување на својата сопруга во 2019 година. Иако оригиналното видео

ТАЈЛАНДСКИОТ ПРЕМИЕР ГИ ИСПРСКА НОВИНАРИТЕ ВО ЛИЦЕ СО ДЕЗИНФИЦИЕНС

Тајландскиот премиер, Прајут Чан-оча, за време на директен пренос на телевизија, на прашање на еден новинар за реконструкција на неговата влада, премиерот Чан-Оча зеде спреј за дезинфекција и почна да прска по новинарите, кои го снимаа со своите телефони.