ПОРАНЕШЕН ОЛИМПИСКИ БОКСЕР ЈА ДРОГИРАЛ И УБИЛ СВОЈАТА БРЕМЕНА ЉУБОВНИЦА

Порториканскиот боксер, Феликс Вердехо е обвинет за киднапирање и брутално убиство на неговата бремена љубовница Кишл Марлен Родригез Ортиз. Тој се предал на полицијата во

ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД ВО ПАРИЗ, УБИЕНА ПОЛИЦИСКА РАБОТНИЧКА

Административна работничка на француската полиција вчера беше избодена до смрт на влезот во полициската станица во градот Рамбује од страна на напаѓач кој викал „Алаху