НЕТФЛИКС ПОСТИГНА ПЕТГОДИШЕН ДОГОВОР СО СОНИ

Стриминг гигантот Нетфликс потпиша петгодишен договор заедно со „Sony Pictures Entertainment“ за правата на стримање на филмските наслови на студиото. Филмовите креирани од компанијата Сони

„РАНКЕР“ НАПРАВИ ЛИСТА ОД НАЈДОБРИТЕ ФИЛМОВИ НА СИТЕ ВРЕМИЊА

Ласкавата титула за најдобри филмови, имајќи предвид дека вкусовите се разликуваат, ја освојуваат различни филмови на различни списоци, а читателите на порталот Ранкер уште еднаш

Пет возбудливи филмови кои ќе дебитираат во наредниот период

Иако пандемијата не покажува знаци на стивнување, сепак, филмската индустрија, тешко погодена од финансиските реперкусии кои ги доживеа поради вирусот, вака или онака, мораше да