Сони работи на три филма и седум серии базирани на игри за PlayStation

Извршниот директор на Сони, Тони Винсигера во интервју за CNBC откри дека различни предели на компанијата ќе работат заеднички за креирање повеќе серии и филмови

10 имиња на песни на алтернативни бендови кои се всушност цитати од филм

Честопати нештата од поп-културата знаат да преминат од уметност во уметност, така на пример може песна да инспирира некакво дело или пак во овој случај

Барак Обама на социјалните мрежи ги сподели неговите најдобри 10 филмови и серии за оваа година

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама, често знаел да биде миленик на корисниците на социјалните мрежи поради својата активност и шеговита природа Сега како што

Новиот филм “Вештерките” со своите сцени создаде бура од реакции

Во новата кинематографско остварување на филмското студио “Warner” , прикажани се сцени кои беа остро критикувани бидејќи биле грозоморни и навредувачки према лицата со телесни