ЕП ДЕН 4: ЧЕШКА И СЛОВАЧКА ОСТВАРИЈА ПОБЕДИ, ШПАНИЈА И ШВЕДСКА ГИ ПОДЕЛИЈА БОДОВИТЕ

На денешните натпревари од фудбалското Европско првенство, со три бода заминаа селекциите на Чешка и Словачка, додека Шпанија и Шведска ги поделија бодовите. Во првиот

ОДБРАНАТА НА МАКЕДОНИЈА НЕ ИЗДРЖА, АВСТРИЈА ПОДОБРА НА ЕП

Македонија за прв пат во својата фудбалска историја ја почувствува атмосферата на Европското првенство на арената во Букурешт. Првата препрека за нашите репрезентативци беше екипата

1 2 3 14