ЊУЈОРК ЈА ОТВОРИ НАЈГОЛЕМАТА ТЕМАТСКА ПРОДАВНИЦА ПОСВЕТЕНА НА ХАРИ ПОТЕР

На почетокот од оваа недела, во Њујорк се отворија вратите на најголемата тематска продавница посветена на Хари Потер. Продавницата има 13. ката која ја сочинуваат