ПРОФЕСОР ВЕЛИ ДЕКА ДОДАВАЊЕ МЛЕКО ПРЕД ВОДА ГО ПОДОБРУВА ВКУСОТ НА ЧАЈОТ

Професорот Алан Меки од Универзитетот Лидс вели дека луѓето кои живеат во регионите кои имаат проблеми со водата да ставаат прво млеко во шолјата. Истражувањето