КАРПОШ ГО ОБЈАВИ ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ИНИЦИЈАТИВЕН ОДБОР ЗА ЛОКАЛНО СОБРАНИЕ ЗА МЛАДИ

Иницијативниот одбор за конституирање на Локалното собрание за млади на општина Карпош е еден од чекорите за формирање на локалниот младински совет. Општина Карпош го

Општина Аеродром објави јавен повик за избор на асистенти за деца со посебни образовни потреби

Општина Аеродром денеска објави јавен повик на кој можат да се пријават сите невработени лица и студенти што се заинтересирани да се вклучат за поддршка

Објавен јавниот повик за финансиска поддршка на уметници и културни работници

Владата донесе Одлука за финансиска поддршка на уметници и културни работници, која се состои од еднократна исплата на средства во месечен нето-износ од 14.500, 18.000