НОВА БЕСПЛАТНА ИГРА КОЈА ВИ НУДИ ШАНСА ДА ГО КОЛОНИЗИРАТЕ МАРС!

Заканите за вашата човечка колонија се многубројни. Во преживувањето на Марс ќе ви треба кислород, одбранбени механизми од песочни бури, метеорски дождови и многу други несреќи што може да се случат во вашиот мал рај.

Платформата „Epic Games“ повторно ги „почести“ корисниците со реномирана игра

Продавницата Epic Games продолжува да донира на своите клиенти во февруари. Но, овој пат, со претходно објавената стратегија „For The King“ (која, патем, веќе еднаш